28 Ocak 2016 Perşembe

Dünyadaki En İlginç 16 Restaurant



Dünyadaki En İlginç 16 Restaurant
Eğer aradığınız şey sıradışı bir akşam yemeği ise, aşağıda anlatılan dünyadaki en ilginç restaurantlara bakmalısınız!

Ice Restaurant, Birleşik Arap Emirlikleri
Çivi gibi soğuk bu restaurant tamamen buzdan yapılmış. Tezgahtan bara kadar herşey donmuş durumda, bu yüzden mantonuzu almayı unutmayın!

 
Paslı cezaevi barlarıyla çevrili bu restaurant size hapistesiniz hissini verecek. Devil Island Prison’ın sahibi insanlara hapishanenin nasıl olduğunu göstererek suç işlemekten korkmalarını göstermek istiyor. Bu durumdan çıkaracağınız bir ders olur yada olmaz, eğreti bir cezaevi restaurantında yemek yemek yine de yaşanması gereken bir deneyim olabilir.


Devil Island Prison Restaurant, Çin



A380 In-flight Kitchen, Tayvan
Yeterince uçağa binmeyip verdikleri “nefis” yemekleri yemediyseniz, A380 In-flight Kitchen tam sizlik bir yer. Restaurant uçağın iç kısmındaki aynalarla tasarlanmıştır (ve tabi ki yemekler daha özenle hazırlanmış)


Underwater Restaurant, Maldivler
Maldivler’deki bu su altı restaurantının güzel manzarısını deneyimleyebilirsiniz. Deniz seviyesinden beş metre aşağıda bulunan bu restaurantta, deniz ürünleri yiyebilir ve hatta deniz canlılarını seyredebilirsiniz.


Dinner in the Sky, Belçika
Yerden 150 metre yukarıda oturup Dinner in the Sky restaurantında mükemmel bir akşam yemeği keyfi yaşabilirsiniz. Yemekler sandalyelere asılıdır ve Brüksel’in gökyüzünden soluk kesici manzarasını izlerken yemekler burada servis edilir.


Marton Theme Restaurant, Tayvan
yemek yemek isteyen sadece köpekler olamaz, değil mi? Bu restaurantta herşey tuvalet temalı kaplarda servis ediliyor, yaşayacağınız en garip restaurant deneyimi olabilir.
D.S. Music Restaurant, Tayvan
Bu restaurantın isminden bağımsız olarak, D.S. Music aslında hastane temalı bir restaurant. Masanıza tekerlekli sandalyeyle taşınıp damardan bir içki içiyorsunuz, misafirlerini gerçekten hastanede yemek yedikleri hissine kapılıyorlar (eksisi kötü yemekler)


Yellow Treehouse Cafe, Yeni Zelanda
Teknik olarak akşam yemekleri için açık olmamasına rağmen, Yellow Treehouse Cafe’de gerçek ağaç ev hissini yaşamak için bir parti düzenlemek amacıyla kiralayabilirsiniz.


Dick's Last Resort Restaurant, Amerika Birleşik Devletleri
Amerika’nın çoğu eyaletinde (Boston, Chicago ve Dallas’ı kapsıyor) Dick’in restaurantında çocukluğunuza geri dönebilirsiniz. Misafirlerle dalga geçilecek ve personel tarafından kendilerine isim takılacak. En önemlisi de kafanıza isminizin yazdığı şapkaları takmayı unutmayın.
Mars Restaurant, Amerika Birleşik Devletleri
Bu dünyanın dışındaki bir restaurant, New York’da Mars hayatının bir kısmını deneyimleyebilirsiniz. Marslılardan deniz ürünlerine, Mars’ta hayat olağanüstü.




Ninja New York, Amerika Birleşik Devletleri
New York’ta zindana benzeyen bir yerde ninjaların cirit attığı gizli yollarda misafirler karşılanır. Garsonlar ninja kıyafetleri giymiştir ve akşam yemeği boyunca sihir gösterileri yaparlar.


Berggasthaus Aescher, İsviçre
Deniz seviyesinden 4.770 metre yukarıda Berggasthaus Aescher oteli dağcılar mükemmel yemekleri ve manzarasıyla adeta ödüllendiriyor. Merak etmeyin, sizi aşağıya taşıyan kablolu bir araç var.



The Rock, Tanzanya
Suda konumlanmış bu restauranta misafirler dalgalar arasında yürüyerek ulaşabiliyorlar.
Labassin Waterfall Restaurant, Filipinler
Sadece öğle yemekleri için açık olan bu restaurant sizi biraz ıslatabilir. Sular doğal bir şelaleden gelmemesine rağmen, muhteşem bir manzarası vardır. 30 dakikada yüzmeniz gerektiğini unutmayın!


At.mosphere, Birleşik Arap Emirlikleri
122 katlı dünyanın en uzun binasının içindedir ve bu özelliğiyle At.mosphere restaurantı Guiness Dünya Rekorlar kitabına girmiştir.

Fanweng Restaurant, Çin
What an amazing view! Düşme korkusundan ötürü bu restaurant misafirlerine heyecan verici bir deneyim sunuyor. Restaurantın bir kısmı doğal bir mağaranın içindedir ve Yangtze nehrinin karşısındadır.

3 yorum:

  1. Really impressive post. I read it whole and going to share it with my social circules. I enjoyed your article and planning to rewrite it on my own blog.please visit here @ Packers and Movers Mumbai

    YanıtlaSil
  2. really a vry nice blog i really appreciate all your efforts ,thank you so mch for sharing this valuable information with all of us.
    Packers And Movers Bangalore

    really a vry nice blog i really appreciate all your efforts ,thank you so mch for sharing this valuable information with all of us.
    Packers And Movers Bangalore
    really a vry nice blog i really appreciate all your efforts ,thank you so mch for sharing this valuable information with all of us.
    Packers And Movers Bangalore


    YanıtlaSil